Asim Iasi

Curs NOȚIUNI FUNDAMENTALE DE IGIENĂ

Curs NOȚIUNI FUNDAMENTALE DE IGIENĂ

program periodic de instruire*

*În baza Avizului de funcționare, eliberat de Ministerul Sănătății nr. 74609/ 08.12.2016 si a Avizului de funcționare eliberat de Ministerul Educației, Cercetării și Tineretului nr. 48142/ 29.12.2016 Cursurile de igienă sunt obligatorii, conform Ord. nr. 99/2000,cap.II,art. 5; Ord. nr.1225/5031 din 24.12.2003; Ord. nr. 232/4034 din 02.03.2004; Ord. nr. 568/din 14.05.2004.

(Click pentru oferta curs .pdf)

Cursul cuprinde următoarele module :

MODULUL 1

Servicii de producție, depozitare, transport si comercializare a alimentelor, inclusiv alimentație publica si colectivităților;

 Nivelul I, durata curs 12 ore

Instruirea managerilor, șefilor de secție, directorilor pentru asigurarea calității din unități cu profil alimentar (producție, comercializare, depozitare, transport) si alimentație publica si colectiva;

Nivelul II, durata curs 12 ore

Instruirea operatorilor din industria alimentara si a vânzătorilor în funcție de tipul de activitate (lapte si produse lactate; carne si produse din carne; pâine si produse de panificație; zahar si produse zaharoase etc.) si alimentație publica si colectiva.

 MODULUL 2

Servicii de curățenie în unități de asistenta medicala, colectivități de copii si tineri, unități de cazare (hoteluri, moteluri, cabane etc.)

 Nivelul I, durata curs 12 ore

Instruirea operatorilor din unități de asistenta medicala, colectivități de copii si tineri, unități de cazare (hoteluri, moteluri, cabane etc.)

MODULUL 3

Producția si distribuția apei potabile si producția apei îmbuteliate;

 Nivelul I, durata curs 12 ore

Instruirea managerilor, șefilor de secție, directorilor pentru asigurarea calității din unitățile de producere si distribuție a apei potabile, inclusiv a apei îmbuteliate;

Nivelul II, durata curs 12 ore

Instruirea operatorilor din unitățile de producere si distribuție a apei potabile, inclusiv a apei îmbuteliate;

MODULUL 4

Servicii de îngrijire corporală(cosmetica, frizerie, coafura, manichiura, pedichiura, masaj etc.)

 Nivelul I, durata curs 12 ore

Instruirea operatorilor din unitățile de îngrijire corporală (cosmetica, frizerie, coafura, manichiura, pedichiura, masaj etc.)

MODULUL 5

Servicii de tip dezinfecție, dezinsecție si deratizare.

 Nivelul I, durata curs 17 ore

Instruirea operatorilor din unitățile de dezinfecție, dezinsecție si deratizare.

În urma absolvirii acestui curs participanții vor primi un Certificat de Absolvire, autorizat de  Ministerul Educației, Cercetării, Tineretului şi Sportului și Ministerul Sănătății, cu o valabilitate de 3 ani. Certificatele de absolvire primite de participanți sunt recunoscute la nivel Naţional si European! Cursurile sunt realizate într-o manieră modernă și bazate pe un design educațional de mare calitate, interactive, sunt  susținute de formator recunoscut  în domeniu, doamna Dr. Barbu Mariana.

Condiții pentru înscriere și participare la curs:

• Copie dupa actul de indentitate (C.I.);
• Taxa achitata integral
Click pentru oferta:

IMPORTANT!

 Ofertă preț: 80/cursant (Preț negociabil în special pentru grupuri – Oferim discount pentru mai mult de 10 persoane provenite din aceeași firmă)

  • Nu se percepe taxa de înscriere, examen sau eliberare diploma; toate taxele sunt incluse in costul cursului.
  • Pentru companii tarifele sunt negociabile in funcție de numărul de cursanți, daca aveți peste 20 de cursanți si locația in județul Iași sau in județe limitrofe ne putem deplasa la sediul dvs. pentru instruire si examen.
  • Prezenta la examen este obligatorie! (Persoanele care nu se prezinta la examenul la care au fost programați vor plăti o taxa de reprogramare de 30 de lei.)
  • Pentru înscrieri sau alte informații, nu ezitați să ne contactați telefonul 0744532204
  • sau sa ne scrieți la cfp.asim@gmail.com

 Costurile acestor cursuri pot fi deduse din impozitul pe profit/venit, conform art. 34 din OG 129/2000, modificată prin Legea nr. 167/2013, care prevede că ”societățile comerciale, companiile, societățile naționale, unitățile cooperatiste, regiile autonome și alte instituții pot efectua cheltuieli pentru formarea profesională a salariaților, cheltuieli care se deduc, după caz, din impozitul pe profit sau din impozitul pe venit”.

 

 

Copyright 2016 © ASIM Iasi | Powered by PRODION | prodionweb.com
Scroll To Top